هاست لینوکس پرسرعت سی پنل

درباره ما

در اولین بند این صفحه می‌خواستم راجع به اهمیت داشتن یک سایت صحبت کنم که فکر می‌کنم شمایی که در حال خواندن این صفحه هستید، به اهمیت آن پی بردید. اما باید همین را گفت که سایت‌ها کم کم در حال تبدیل به یک وسیله‌ی ارتباطی مثل تلفن همراه هستند که شاید همه باید دست کم یکی داشته باشند!

در گذشته راه‌اندازی یک تارگاه (سایت) کار فنی زیادی را طلب می‌کرد. خیلی از افراد هنوز این گونه می‌اندیشند. در حالی که شاید بتوان گفت دیگر چنین نیست و هر کسی با هر معلوماتی و دانشی می‌تواند برای خود سایتی را راه‌اندازی نماید. البته هنوز مطالعه نیاز است.

سایت‌ها در زمینه‌ی تجارت بیشتر خودنمایی می‌کنند. به همین دلیل اساساً تجارت الکترنیک بر روی آنها استوار است. حتی کسب و کارهای غیر الکترونیکی شدیداً نیاز به یک مکان مجازی دارند که به وسیله‌ی آن بتوانند محصولات خود را بازاریابی و به فروش برسانند.

درباره سایت وبنولوژی

از تمامی این مباحث که بگذریم، باید اشاره کرد که وبنولوژی برای چه منظوری راه‌اندازی شده است؟

مدیر وبنولوژی قبل از ساخت این سایت، اهدافی را برای خود ترسیم کرده است. قبل از وبنولوژی سایت‌های بسیاری راجع به آموزش طراحی سایت ساخته شدند و هنوز هم در حال فعالیت هستند. مقالات زیادی تولید و یا ترجمه می‌شوند که به کمک نوآموزان و طراحان وب می‌آیند. اما باید با صراحت اشاره کرد که منبعی به زبان فارسی وجود ندارد که تمامی مباحث طراحی سایت را به صورت کامل و متمرکز کنار هم گردآوری کند و با رعایت ترتیب و نظم منتشر نماید. همین امر باعث می‌شود که افراد بسیاری از این کار زده شوند و مسیر درستی را برای یادگیری طراحی سایت نیابند.

از این رو وبنولوژی تمام سعی خود را خواهد کرد تا جمع کثیری از علم‌جویان را راضی نگه دارد و فعلاً فقط در جهت تامین منابع اطلاعاتی آنها تلاش کند. نمی‌توان منکر این قضیه شد که زبان جامع منابع طراحی سایت انگلیسی می‌باشد. پس هر کس که خواستار حرفه‌ای شدن در این زمینه است، باید زمانی را حداقل برای یادگیری مباحث اصلی این زبان، یعنی زبان فنی طراحی وب، بگذارد. اما نویسنده‌ی وبنولوژی سعی کرده حداقل در ابتدای راه نیاز افراد را پوشش دهد و امید کافی را به آنها بدهد.

وبنولوژی از هیچ ابزاری جهت آموختن طراحی وب به علاقه‌مندان، که سرعت آموزش را تسریع کند، فروگذار نخواهد کرد. به عنوان مثال سعی شده تصاویر مقالات کاملاً تولیدی و صریح باشند، طوری که به کمک فهم مطلب به مخاطب بیایند، علاوه بر اینکه خود متن مقالات کاملاً مفهومی هستند. یا از پادپخش و فیلم‌های آموزشی هم استفاده خواهد شد.

نویسنده‌ی مقالات وبنولوژی خود را استاد طراحی سایت نمی‌داند و این سایت ساخته شده تا در کنار هم علوم خود را راجع به این حیطه افزایش دهیم. قصد اصلی راه‌اندازی این پایگاه هم همین بوده است، که هر چیز جدیدی که آموخته شد، با دیگران به اشتراک گذاشته شود. تا مسیری که یک نفر برای پیدا کردن راه‌حل آن رفته است، توسط دیگران تکرار نشود. امید است مورد قبول صاحبش واقع شود و بتوان آن را گامی برای سرافرازی میهن تلقی گردد.

دست یاری به طرف شما…

این مسیر تند یا کند طی خواهد شد؛ البته تمرکز روی مورد اول است (اگر شرایط بگذارد 😉 ). ولی در هر صورت نیاز به یاری شماست.

  • اولین درخواست گوشزد کردن نکات، انتقادات و پیشنهادات شماست.
  • در نظر گذاشتن دقت کنید که قبلاً راجع به سوال شما پاسخ داده شده است یا خیر.
  • می‌توانید در پاسخ دادن به پرسش‌ها در نظرات مشارکت نمایید.
  • در معرفی وبنولوژی به دیگران به ما کمک کنید.

در نهایت امیدوارانه گام‌ها را بر می‌داریم…

  1. لطف کنید زود به زود سایت رو به روز کنید و همچنین اگر از قالب سایت رو کمی قشنگ تر و با رنگ های خوبی طراحی کنید واقعا با این مطالب عالی تون یکی از بهترین سایت ها می باشید

    thanks

  2. مطالب ++notepadخیلی کمک کرد خیلی ممنون

  3. با سلام و احترام
    واقعا ممنون از سایت مفیدتون.سوالی داشتم من قالب itblogs رو دانلود کردم ، فقط نمیدونم قسمتی که در اون عکس تعیین میکنیم برای پست های ارسالی کجاست ؟؟
    توی عکی که خودتون برای قالب گذاشتین ، سمت چپ نوشته های ارسالی یک کادر مربع شکل داره برای قرار دادن عکس جهت اون نوشته ، که بازدید کننده اونو میبینه من نمیدونم از کجا برای نوشته هام عکس تعیین کنم ؟؟؟؟
    ممنون میشم از طریق ایمیل بنده رو راهنمایی بفرمایید
    با تشکر
    شبستان

    • این عکسی که شما مد نظرتونه، اسمش تصویر شاخص است. زمانی که یک مطلب میخاید منتشر کنید، یک جعبه به همین نام در صفحه ارسال نوشته وجود داره. از اون طریق عکس شاخص را ارسال می کنید. اگر توی قالب شما تعریف شده باشه، تصویر شاخص برای هر مطلب به نمایش در میاد.
      برخی قالب‌ها هم هستند به صورت خودکار اولین عکس نوشته رو میگیرند و به عنوان تصویر شاخص نشون میدن. فکر کنم قالب ITBlogs هم همینطور باشه.

  4. سلام خسته نباشید. من لیسانس کامپیوتر هستم و نیاز دارم که طراحی سایت رو یاد بگیرم. توی فیس بوک سرچ کردم آدرس شما رو داد. ممنون میشم اگه از ابتدایی ترین مرحله ساخت رو بهم بگید.

    • سلام، توی این سایت سعی میشه قدم به قدم تمامی مراحل ساخت سایت توضیح داده بشه. تمام موضوع رو توی یک مقاله نمیشه گنجوند!

  5. سلام خسته نباشین من می خوام افزونه ی xml-rpc را نصب کنم چیکار باید کنم ؟

    • به بخش افزونه‌ها > افزودن برید، و اونجا نام افزونه رو بنویسید و Enter بزنید. افزونه‌های مورد نظر که اومد، بر روی نصب کلیک کنید.

  6. خسته نباشید به دوست گرامی
    به نظر بنده اگر تعداد نویسنده ها بیشتر باشد و روی مطالب جدید تر و بروز تر کار شود میتوان یک کار شیک تهیه کرد
    و کار شما هم تا الان خیلی خوب بوده اما همان طور که می دانید بدون مشورت و تنها با استفاده از نظرات شخصی میتونم بگم که یک گالری یا مجموعه آموزشی شخصی می شود

    امید وارم که موفق و سربلند باشی

    ————
    بنده آماده همکاری در ارائه مطالب در حد توانم هستم در صورت تمایل و آشنای بیشتر بامهارت های بنده و همچنین آشنایی همدیگر می توانین از طریق ایمیلم با بنده ارتباط برقرار کنید
    با تشکر
    ————

  7. سلام

    از زحمات بی پایانتان کمال تشکر را دارم . همه صفحات رو مطالعه کردم فکر میکنم خیلی برای طراحی سایتم مفید واقع بشه.

    سپاسگذارم 😛

  8. سلام و خسته نباشید، کدام نرم افزارو برای طراحی سایت پیشنهاد میکنید و اطلاعاتی در مورد ftp میخواستم. ممنون از راهنماییتون
    هم چنین در مورد دوره‌های ccna که ماله شرکته سیسکو میباشد اطلاعاتی میخواستم. با تشکر فراوان از زحمات ارزشمندتون

    • سلام، نرم‌افزار برای طراحی سایت بستگی به هدف کار و همچنین فناوری‌ای که قراره از اون استفاده کنیم داره. با کمی جمع‌آوری اطلاعات و آزمون و خطای خودتون می‌تونید بهترین نرم افزار رو انتخاب کنید. در مورد FTP هم توی سایت توضیح داده شده و در اینده هم بیشتر توضیح میدم.

  9. سلام

    نرم افزاری هست که همزمان با ویرایش کدها بتوان شیء های ایجاد شده در صفحه رو جابجا کرد؟
    ممنون

    • سلام؛ آره، نرم افزار که برای طراحی‌های بصری زیاده. حتی نرم افزارهای پیشرفته مثل دریم‌ویور قابلیت طراحی بصری هم دارند. اما به هر حال باید با ویرایش کدها هم آشنا بود.

  10. سلام
    مطالبتون خیلی پر بار بود
    ببخشید امکان داره سوالی درباره طراحی قسمتی از سایت بپرسم
    سوال ۱ :من یه وبلاگ در رز بلاگ دارم و یه قالب رایگان از اون انتخاب کردم
    ولی می خام قسمت های : موضوعات ، آمار بازدیدکنندگان ، ارسال نظرات آخر مطالب ، وفرم ارتباط با ما
    را خودم طراحی کنم .اگر امکان داره برام بگین باید از چه زبان های تحت وب ( منظورم : html –css –php- -جاوااسکریپت –آژاکس –جی کوئری و…) و از چه نرم افزارهایی استفاده کنم و آن کدها را در کجای قالب قرار بدهم .
    لطفا توضیح هم بدهید .
    ایمیل من : mehdih1993@yahoo.com
    با تشکر

    سوال ۲ : من در فتوشاپ تصویری برای قالب سایت درست کردم که شامل هدر ، ستون سمت چپ ، ستون سمت راست ، فوتر و… است . چگونه میتوانم این تصویر چند لایه را به قالب سایت تبدیل کنم و آن را با زبان های برنامه نویسی تحت وب مرتبط کنم .
    باتشکر

    • برای سوال اول؛ شما یک وبلاگ توی رزبلاگ دارید و طبیعتاً قالبی که انتخاب کردید دارای کدهای html و CSS و Java Script است. پس از همین نوع کدنویسی‌های می‌تونید برای سفارشی کردن قالب وبلاگ‌تون استفاده کنید. پس قالب وبلاگ رو با تغییرات در کدهای HTML و CSS می‌تونید به خواست خودتون تغییر بدید.
      ام سوال دوم؛ برای تبدیل عکس در فتوشاپ به قالب HTML، راهکار مستقیمی وجود نداره که مثلاً یک کلیک کنید و عکس به قالب سایت یا وبلاگ تبدیل بشه. شما باید با کدنویسی طراحی سایت آشنا باشید و علاوه بر آن با ابزارهای فتوشاپ مثل ابزار slice هم آشنا باشید و بدونید که چطور باید فایل موجود در فتوشاپ رو تبدیل به کدهای HTML و CSS کنید. البته افزونه‌هایی برای فتوشاپ هم وجود داره که به گفتۀ خودشون با یک کلیک عکس رو تبدیل به قالب سایت می‌کنند. البته کار اونها صد در صد دقیق نیست. یکی از این افزونه‌ها که باید روی فتوشاپ نصب کنید، PSD Breaker است.

  11. سلام
    تبلیغات در سایتتون نمیزارید ؟

  12. سلام و خسته نباشید
    تبلیغات متنی ندارید ؟

    • سلام؛ طی چند روز آینده برنامۀ تبلیغاتی سایت رو خدمت شما عرض خواهم کرد. با تشکر…

  13. با سلام
    قیمت تبلیغات متنی در وب سایت شما چند است
    لطفا ارسال کنید به صورت ایمیل

  14. با سلام

    لطفا تعرفه و نحوه سفارش تبلیغات متنی یک و سه ماهه را ارسال بفرمایید

    با تشکر

  15. سلام و روز بخیر.
    برای تبلیغات متنی پرداخت صورت گرفت خواهشمند پیگیری می باشم.

    سپاسگزارم

  16. به نام خدا
    با سلام، در صدد ایجاد یک سایت وردپرسی هستیم. چند سئوال وجود داشته که با وصف جستجوهای فراوان در اینترنت، پاسخ واحدی برای آنها ارائه پیدا نشد، از آنجایی که پاسخ بسیار مهم بوده و ایجاد سایت موکول به آن است، خواهشمند است شما با کمی صرف وقت نظر تخصصی تان را نسبت به آنها بیان فرماید.
    سئوال اول: در رابطه با ساخت دیتابیس
    گزینه Server Connection Collation چیست و چه کاربردی دارد و باید روی چه گزینه باشد؟ در برخی جاها گفته شده باید روی utf8_general_ci و در برخی گفته اند روی utf8_persian_ci حال این ها چه تفاوتی با هم دارند؟ برتری با کدام است؟

    سئوال دوم: تغییر جدول پیش فرض وردپرس
    ۱٫ منظور دقیق از تغییر پیش فرض جدول وردپرس چیست آیا مثلاً تغییر wp_ به wp_42057_ است یعنی wp_ الزاماً باید قبل از نام دلخواه ما هم وجود داشته باشد یا خیر تغییر wp_ به ۴۲۰۵۷_ و الزاماً باید wp از اول نام دلخواه ما حذف شود یا این که نه هر دو حالت فوق ممکن بوده و در اختیار نصاب است؟ کدام نوع انتخاب مطابق با اصول فنی و تخصصی بوده و ترجیح بر دیگری دارد، چرا؟

    ۲٫حداکثر کارکترهایی که می توان برای نامگذاری جداول بجای wp_ استفاده کرد چند تا است؟ قواعد نام گذاری و محدودیت های آن چیست و فاکتور های انتخاب بهترین نام چه می باشد؟

    سئوال سوم: آدرس سایت
    ۱٫ایجاد سایت با www در اول آدرس و بدون آن چه تفاوتی با هم از هر جهت اعم از اصول فنی و تخصصی ،و… داشته و ترجیح و برتری با کدامیک است؟

    ۲٫با توجه به این که در تنظیمات> همگانی ما دو گزینه نشانی وردپرس (URL) و نشانی سایت (URL را داریم. برای بالا آوردن سایت با www ، حروف www به کدام یک از دو بخش آدرس فوق باید اضافه شود؟ آیا در زمانی که سایت بدون www است این دو آدرس یکسان ولی زمانی که سایت با www تنها به نشانی وردپرس اضافه می شود؟
    سئول چهارم: در رابطه با پیوند یکتا
    ۱٫ بهترین گزینه از هر جهت اعم از سئو و غیره برای پیوند یکتا چیست؟ مثلاً عنوان پست به تنهایی یا عنوان سایت به همراه عنوان پست و یا عنوان سایت+ عنوان پست + عنوان آخرین دسته و ..این که برخی گفته اند تنها برچسب ها جزء آدرس سایت باشد صحیح است؟
    ۲٫ آیا آخر آدرس پست ما .html باشد با این که نباشد، چه تفاوتی دارد و کدام ترجیح دارد، چرا؟

    با تشکر فراوان

    • جواب سوال اول: هیچ فرقی نمی‌کنه که شما کدوم Server Connection Collation از دو موردی ک گفته شده رو انتخاب کنید. هر دوی آنها usf8 هست. ولی اگر general رو انتخاب کنید بهتره.

      جواب سوال دوم: تغییر نام جداول وردپرس فقط برای جلوگیری از هک سادۀ دیتابیس سایت شماست. شما هم می تونید wp رو کلاً حذف کنید و یک عبارت دیگه قرار بدید. هم می تونید همراه با wp یک حرف یا عدد انگلیسی به اون اضافه یا کم کنید. انتخاب با شماست. ترجیحاً عبارتی رو بنویسید که بی‌معنی باشه.
      این پیش‌وند رو خیلی طولانی انتخاب نکنید.

      جواب سوال سوم: در حال حاضر هیچ فرقی بین سایت با www و بدون www ندارد. اینکه شما کدوم یکی رو می‌پسندید این مهمه. از نظر rank و دیگر موارد هیچ فرقی نداره.
      اگر سایت شما بدون www است که هیچ کاری لازم نیست انجام بدید. اما اگر میخاید همراه با www باشه، باید www رو به نشانی سایت اضافه کنید.

      جواب سوال چهارم: پیوند یکتایی رو انتخاب کنید که هم کوتاه باشه، و هم اینکه حتماً عنوان نوشته رو توش داشته باشه. الان دیگه زیاد فرقی نمی‌کند که .html آخر آدرس باشه یا نه….

  17. سلام در مورد نرم افزار CoffeeCup Web Form وقتی فرم را ساختم و در دیسکتاپ کامپوترم ذخیره کردم پوشه دارای یک فایل با پسوند phpو یک پوشه دیگر بود حال پوشه را زیپ کردم و در هاستم اپلود کردم اما از اینجا نمیدونم باید ادرس اپلود شده ی چه فایلی را در پیوندوبلاگم بگذارم خواهش میکنم توضیحات کامل را به جیمیل من بفرستید یه دنیا ممنون موفق باشید

    • سلام؛ اینکه فایل رو به صورت فشرده کردید و روی هاست بارگذاری کردید، باید دوباره اون رو از حالت فشرده خارج کنید.
      پس از اینکه فایل ها رو درون یک پوشه روی هاست از حالت فشرده خارج کردید، وقت اونه که آدرس سایت همراه با نام پوشه یا پوشه ها به همراه عبارت index.html یا index.phph رو به انتهای آدرس اینترنتی اضافه کنید و به عنوان لینک صفحۀ فرم ازش استفاده کنید.
      هاست شما باید قابلیت اجرای PHP رو داشته باشه. از طرف دیگه ترتیب فایل‌های فرم هم نباید تغییر کنه…

  18. سلام
    خسته نباشید
    مطالب مربوط به notepad++ عالی بود.
    یه سوال در موردش دارم
    آیا برنامه notpad++ چیزی برای مدیریت bookmarkها داره؟
    یعنی برای هر bookmark بشه اسمی گذاشت؟؟یه چیزی شبیه به bookmark برنامه اکلیپس؟؟
    ممنون از شما دوست عزیز

  19. سلام چطوری میتونیم توی سایتتون تبلیغ بدیم ؟

  20. سلام آقاب روح بخش خسته نباشین
    لطفا این وبلاگو ببینین: justapp.blog.ir
    نظرتون درباره ی دورنمای این وبلاگ چیه؟
    و همینطور تصمیم دارم تا جایی که می تونم تمامی تصاویر مطالب وبلاگ رو با اندازه های ۴۰۰*۱۰۰۰ آماده کنم، به نظر شما ممکنه که مشکلی برای وبلاگ ایجاد کنه؟
    خیلی ممنونم

    • سلام؛ روی تصاویر با اندازۀ خیلی بزرگ زیاد کار نکنید. همین اندازه خوبه.
      وبلاگ خوبیه. باید روی محتواش بیشتر کار کنید.

      • سلام آقای روح بخش
        خیلی ممنون، دست شما درد نکنه
        تعریفتون از وبلاگم خیلی خوشحالم کرد!

  21. آقای روح بخش با عرض پوزش و شرمندگی یه سوال دیگه داشتم
    به نظر شما مطالبی که از وبسایت های خارجی ترجمه شده باشه، چه از نظر گوگل و چه از نظر فرهنگ وب نویسی کپی به حساب میاد؟
    خیلی خیلی ممنونم

    • خیر؛ خیلی هم خوبه! اگر بتونید نوشته‌های سایت های خارجی رو ترجمه کنید و توی وبلاگ یا سایت خودتون بذارید، خیلی هم خوبه و به افزایش بازدید سایت شما کمک زیادی می‌کنه. علاوه بر اینکه این هم خودش یک نوع تولید محتوا حساب میشه.

  22. آقای روح بخش سلام امیدوارم که خسته نباشین
    یه وبلاگ با موضوع دانلود رمان راه اندازی کردم، این وبلاگ با اینکه بیشتر از چهار مطلب نداره اما تا الان ۸ ورودی گوگل با عبارت های خوب دریافت کرده!
    عبارت های جستجو شده:
    – دانلود رمان مرد قد بلند
    – دانلود رمان اواز چکاو apk
    – رمان مرد قد بلند برای اندروید
    – دانلود رمان مرد قد بلند
    – دانلود رمان مرد قدبلند
    لطفا این وبلاگو ببینین: downloadnowels.blog.ir
    میتونم نظرتونو بدونم؟
    مچکرم

    • بسیار خوبه. اما مشکلی که دیدم این بود که شما عنوان وبلاگ رو انگلیسی وارد کردید. که همین یک نمرۀ منفی است. همین عبارت رو به فارسی برای عنوان وبلاگ خودتون انتخاب کنید.
      اگر میخاد بیشتر از کاربران غیرایرانی ورودی بگیرید، این عنوان مشکلی نداره. برای کاربران فارسی بهتره که عنوان وبلاگ فارسی باشه. این میتونه خیلی به شما کمک کنه. البته این کار رو باید اول انجام میدادید. ولی باز هم دیر نشده. عوضش کنید و با چند تا مطلب خوب وبلاگ رو به روز کنید.
      تعداد مطالب وبلاگ رو هم روز به روز ببرید بالا…
      موفق باشید.

  23. سلام خسته نباشین
    آقای روح بخش اخیرا وبلاگی با هدف آزمون و خطا راه اندازی کرده بودم وبلاگ دانلود رمان. این وبلاگ پس از ۴ مطلب در طی چند روز کاربر رایگان و هدفمند با عبارت های خوب و مشخص و جستجو شده ورودی دریافت کرد. تا الان هم به نظرم وضعیت خوبی داره و مطالب وبلاگ در حد خوبی ایندکس شده و تو گوگل دیده میشه. بخش آماده سازی پی دی اف و دانلود و آپلود و حذف تبلیغاتش یه خورده وقت گیر و یه خورده مشکل. به نظر شما اگر لینک های دانلود فایل های پی دی اف رو فعلا به صورت قرضی از سایت های منبع کپی کنم و تو وبلاگ بذارم، ممکنه که ضرری به وبلاگ وارد کنه!؟
    خیلی ممنونم

  24. با عرض سلام و احترام
    آیا تبادل لینک در سایت شما انجام می شود؟
    آدرس سایت بنده : avadesigner.com
    پیج رنک ۳ و آلکسا ۶۴۰,۰۰۰ است
    با تشکر

  25. سلام.
    ببخشید من سؤالم درباره راه اندازی سایت نیست اما ممنون میشم جواب بدین.
    شما آموزشی برای برنامه libreoffice سراغ دارین؟
    متأسفانه برای ما نابیناها مشکلاتی در دسترسپذیری برنامه هنوز وجود داره و خصوصا برای من که اصلا با اینگونه برنامه ها آشنایی ندارم هیچ تفاوتی با نوشتن و ذخیره فایل txt نداره.
    چون کلا چیزی که از این برنامه ها بلدم فقط نوشتن و ذخیره فایله!
    آدرس ایمیل هم میفرمایین بازم سؤال داشتم بپرسم؟

    • سلام؛ متاسفانه نه ما مرجع کاملی برای این نرم افزاری که فرمودید دارید و نه جایی که سراغ داریم که بشه آموزش جامعش رو پیدا کرد. اما اگر در جریان باشید در حال کار کردن روی تولید ویدیوهای آموزشی هستیم که فکر کنم برای شمای روشن دل، باز هم مشکل باشه که خواسته باشید از این فیلم های آموزشی استفاده کنید. طرح در سایت jamaltv.com توضیح داده شده.
      ولی در آینده اگر وقت بشه آموزش های متنی و تصویری این گونه برنامه ها رو هم تولید خواهیم کرد. ولی چیزی که معلومه اینه که فعلاً سرمون خیلی شلوغه!

  26. سلام مجدد.
    بله معمولا آموزشهای ویدیویی برای ما مناسب نیستن خصوصا اینکه من هرجا آموزش متنی یا ویدیویی دیدم براساس آموزش با موس بود و شکلها و علائمی که در کامپیوتر وجود داره که خب طبیعتا ما ازشون نمیتونیم استفاده کنیم.
    مثلا یه جا اینطوری بود:
    رویآیکنی که به شکل آدمک هست کلیک کنین یا روی فضای خالی desktop همونجا که هیچ برنامه ای نیست کلیک کنین!
    که مسلما اصلا من متوجه نشدم منظور اون نوشته و اون فرد چیه!
    خودم در اینترنت برای libreoffice سرچ کردم متأسفانه یک آموزش بود که اونم برام قابل استفاده نبود و بقیه آموزشها براساس سیستم عامل لینوکس بود اونم ویدیویی که گفتم شاید اونم همینطوری باشه که نتونم ازش استفاده کنم برای همین دانلود نکردم.
    ظاهرا این سایت از همش آموزشش کاملتر بود که اونم ویدیویی بود.

    graymind.ir

    برای همین بود که کلا تصمیم گرفتم با برنامه های آفیس خداحافظی کنم و تمام متونم رو به شکل txt بخونم!
    من یک فایل ۹۶۰ صفحه ای دارم که وقتی بازش میکنم یک ساعت و ۴۵ دقیقه فقط طول میکشه که باز بشه!
    حتی برنامه wordpad هم متون رو باز نمیکنه و هنگ میکنه.
    نمیدونم مشکل چیه البته سخت افزار سیستمم هم زیاد قوی نیست و ویندوزم هم xp هست.
    البته به این نتیجه رسیدم که فایلای txt سبکترین فایله چون مهم نیست ۱۰۰۰ کاراکتر داره یا مثلا یک میلیون کاراکتر.
    به محض اینکه روی فایل enter میکنیم فایل باز میشه و سریع هم select all میشه!
    تفاوت خاصی که کار کردن ما با کامپیوتر نداره فقط اینکه ما با موس نمیتونیم کار کنیم و فقط با کیبورد کار میکنیم.
    برنامه های صفحه خوان هم کل محیط کامپیوتر و اینترنت رو برامون گویا میکنن که البته اگه افراد بینا هم به برنامه های گویا علاقه مند باشن میتونن ازش استفاده کنن و محدودیتی براشون نیست!
    ضمنا از اینکه سایتتون کد امنیتی نداره هم واقعا ممنونم.
    برای فایرفاکس یک افزونه ای هست که اونم رو سیستم من اصلا جواب نمیده و مشکل اینجاست که سیستمم اصلا کد تصویری نشون نمیده!
    به همین دلیل من از این افزونه هم نمیتونم استفاده کنم و اینکه کد امنیتی نداره واقعا لطف کردین و ازتون مجددا تشکر میکنم.

    • انشاالله که بیناییتون رو بدست بیارید چقدر سخته واقعا زندگی ما که سالم سالمیم همش غم و غصه پول و مادیات رو میخوریم قدر نعمت هایی که داریم رو نمیدونم مکانت بهشت باشه خواهرم خیلی ناراحت شدم از این شرایط سختتون 😥

  27. شاکر عباسی

    سلام پسرم خوشحالم که پرانرژی و فعالی اگر کمکی از دست من بر میاد در خدمتم.
    من شاکر عباسی هستم و بازنشسته و ۶۵ سال دارم. اما فتوشاپ حرفه ای و نرم افزار و سخت افزار کامپیوتر رو می شناسم و سالهاست کار می کنم.
    همکاری رایگان مورد نظر منه نه دستمزدی و درصدی
    به من هرچی یاد بدی در خدمتم و به سایت کمک می کنم.

    • سلام خدمت شما استاد گرانقدر؛
      تشکر می کنم از شما بابت دیدگاه خوبتون.
      اگه موردی برای همکاری بود حتماً شما رو در جریان میذاریم.

  28. با عرض سلام من در centos دو جا به مشکل برخوردم ممنون میشم یکی راهنمایی بکنه
    یکی برای ایجاد یک یوز جدید که با دستور adduser newuser با این ارور مواجه میشم ….(usr/sbin/adduser permission denide)
    و یکیم دیگم برای دستور pass shadow
    cat /etc/shadow

    • سلام؛ مشکل شما مربوط به اینه که با یوزر ریشه یا root وارد نشدید که میخاید کاربر تازه بسازید یا تغییرات سیستمی ایجاد کنید. به همین دلیل خطای permission denied داده میشه.

  29. محمد حسین حیدری

    سلام
    خسته نباشید
    در رابطه با پیاده سازی api به راهنمائی نیاز دارم
    ممنون میشم اگه راهنمائیم کنید

  30. سلام
    شما خودتون یا مورد معرفیتون …منصفانه و واردانه!
    سفارش طراحی سایت …گام به گام از ساده به کامل رو قبول میکنید؟
    ممنون

دیدگاه تان را ارسال کنید.

لطفاً از درج نظرات خارج از موضوع این صفحه خودداری کنید!