هاست لینوکس پرسرعت سی پنل

۱۰ نکته برای طراحی وب بهتر

امروزه طراحان وب بسیاری در این حرفه فعالیت می کنند، که یا از طریق تحصیلات علمی و یا به صورت خود آموخته این کار را شروع کرده اند. این بدین معنی است که کار طراحی وب به صورت رقابتی تر نسبت به گذشته دنبال می شود. برای کسانی که می خواهند در این صحنه رقابت یک سرو گردن از دیگران بالاتر باشند، نکاتی وجود دارد که در این نوشته به ۱۰ نکته برای طراحی وب بهتر برای این افراد اشاره می کنیم.

۱- HTML و CSS را یاد بگیرید
با پیشرفت سیستم های مدیریت محتوا مانند ورپرس، جوملا و دروپال کار طراحی و راه اندازی سایت بیش از پیش ساده تر شده است. حتی به این ترتیب قابلیت های سایت ها رو به افزایش گذاشته است. حال شاید احتیاج به دانستن طرز کار HTML و CSS نداشته باشید، ولی اگر به این سلاح ها مجهز باشید یک قدم از دیگران جلوتر هستید، چرا که امکانات سایت را می توانید با نیازهای کاربران سایت سفارشی کنید.

۲- بروی طراحی وب تمرکز کنید، نه گرافیک وب
بسیاری از طراحان وب در مقوله طراحی گرافیک هم خبره هستند، ولی خیلی از طراحان گرافیکی از طراحی سایت چیزی نمی دانند و بالعکس. این دو زمینه طراحی وب و طراح گرافیست، کاملاً از هم مستقل هستند، طوری که نباید این دو را با هم اشتباه گرفت. کسانی هستند که در کار طراحی های چاپی کارهای بسیار خوبی از خود ارائه می دهند، ولی طرح های همین افراد برای وب چندان مناسب نیست. برای موفقیت باید یک طراح وب متخصص شد.

۳- به طور مداوم یاد بگیرید
طراحی وب یک صحنه کاملاً متغیر است. به طوری که اطلاعاتی که شما در ابتدای راه طراحی سایت یاد می گیرید، شاید در یک مدت کوتاهی پس از آن دیگر قابل استفاده نباشد و باید اطلاعات خود را بروز کنید. استاندارد های آن مدام تغییر می کند و این شما هستید که باید خود را مطابق آنها تغییر دهید. پس در زمینه کاری خود پیوسته در حال یادگیری و مطالعه باشید.

۴- اول برنامه ریزی، بعد طراحی
چه شما به عنوان یک طراح وب می دانید که در انتهای کار باید به چه چیزی برسید و چه ایده ای از مشتری خود گرفته اید، باید برای کار طراحی سایت خود برنامه داشته باشید. مطالعه در مورد نوع و کار مشتری مورد نظر باید جزئی از برنامه ای باشد که می خواهید به نتیجه خوبی نائل شوید. زمان خوبی است که گرایش صنعت را مد نظر قرار دهید و ببینید که رقبا از چه خط مشی استفاده می کنند. طرح سایت را بروی کاغذ پیاده کنید و سپس شروع به طراحی آن کنید. طراحی بروی کاغذ این فرصت را به شما می دهد که در منابع و زمان صرفه جویی کنید.

۵- تجارب را به یاد داشته باشید
داشتن مدرک و گواهی نامه در این کار مهم است، ولی اگر تجربه لازم را برای کار در این حرفه را نداشته باشید، این بدین معنی نیست که هنگام ورود به این حرفه حتماً موفق می شوید. هر پروژه ای که انجام می دهید به تجربه قبلی تان افزونه می شود که باعث بهبود رتبه شما می گردد. دانشجویان در نظر دارند کار خود را قبل از فراغت از تحصیل شروع کنند، بنابراین این برای کسب تجربه و رسیدن به یک سطح خوب از معلومات عملی بسیار عالی است.

۶- حس تجارت تان را تقویت کنید
صرف نظر از اینکه شما برای خودتان کار می کنید یا در یک شرکت مشغول فعالیت هستید، با داشتن یک حس کسب و کار قوی طراحی وب بهتری را تجربه خواهید کرد. داشتن درکی از ارزش، فروش و هزینه سربه سر برای آن چیزی که به مشتریان ارائه می کنید بسیار مهم است. هرچند شما یک سایت را برای دیگران طراحی می کنید، اما داشتن اطلاعات کلی در آن زمینه در ارائه راه حل های منطقی به آنها بسیار مفید خواهد بود. با این کار شما ارزش بیشتری را برای مشتریانتان فراهم می کنید، مراجعه شان را افزایش می دهید و تجارت آنها را تجدید می کنید.

۷- مهارت ارتباط تان را بهبود دهید
در هر زمینه ای مهارت ارتباط بسایر مفید واقع می شود. ولی در طراحی سایت شما با این کار مشتریان بیشتری کسب خواهید کرد و درآمد خود را بیشتر می کنید.

۸- مهارت های گروهی تان را قوی کنید
طراحی سایت شامل قسمت های مختلفی است و به ندرت پیش می آید که شما بتوانید تمامی این کارها را انجام دهید. اگر هم تنهایی اقدام به طراحی سایت برای دیگران می کنید، باید بدانید که با کار گروهی کیفیت کارتان دو چندان می شود. شما باید بتوانید در کنار عده ای دیگر کار خود را به صورت گروهی پیش ببرید و از وظایف خود کاملاً آگاه باشید و آنها را برای به هدف رساندن پروژه به درستی انجام دهید.

۹- خودتان را سازمان یافته حفظ کنید
سازماندهی در هر کجا حیاتی است، اما در طراحی سایت بسیار ضروری است. پرونده های موجود در رایانه را برای هر پروژه با پوشته هایی سازمان دهی کنید و عناصر موجود در هر پوشه را به درستی دسته بندی کنید. این کار کمک می کند که بهتر و سریعتر به آنها برسید. تمام مکاتبات بین خود و مشتریان و دیگر اعضاء گروه را در مکان های بخصوصی نگهداری کنید، تا در مواقع مورد نیاز به آنها دسترسی داشته باشید.

۱۰- از نمونه کارهایتان غفلت نکنید
نمونه های کارتان را با فناوری های نوین به روز نگه دارید. یک گرافیست قدیمی امکان دارد هنوز طرح هایش مورد پسند باشد، ولی از یک دهه پیش تا الان چقدر فناوری های طراحی وب تغییر کرده است؟

کار طراحی وبسایت یک رقابت است، همانطور که شما باید بتوانید پروژه هایتان را با اطلاعات بروز پیش ببرید، در نتیجه هر سفارش را به نحو احسن باید به اتمام برسانید. این نکات می توانست برای شما به عنوان کسی که می خواهید در این صحنه رقابت جزء بالاترین ها باشید، مفید باشد.

برداشتی از مطلب سایت : www.namhost.com

دیدگاه تان را ارسال کنید.

لطفاً از درج نظرات خارج از موضوع این صفحه خودداری کنید!