هاست لینوکس پرسرعت سی پنل

VPS برای وردپرس

می‌دانیم که برای استفاده از وردپرس برای راه‌اندازی سایت خود، نیاز به یک میزبان داریم. این میزبان در خیلی از مواقع ممکن است یک هاست اشتراکی باشد. در برخی اوقات هم می‌تواند یک VPS یا سرور مجازی باشد. سرور مجازی از نظر منابع قوی‌تر از هاست اشتراکی است و منابع آن هم به طور اختصاصی به طور کامل به وردپرس ما تعلق می‌گیرد. پس می‌توان نتیجه گرفت که اگر سایت وردپرس شما از نظر بازدید رشد داشته است، حتماً باید به فکر یک تهیهٔ VPS برای وردپرس خود باشید.

VPS برای وردپرس

سرورهای مجازی یا VPS ها دارای تنوع بسیار زیادی هستند. به همین دلیل قبل از اقدام برای خرید VPS باید دانش‌مان را بالا ببریم. مثلاً بر اساس سیستم عامل، هم می‌توان وردپرس را روی سرور مجازی ویندوز و هم روی سرور مجازی لینوکس نصب کرد. اما روش بهینهٔ آن سرور مجازی لینوکس است. هم کیفیت کار بالاتر می‌رود، هم از نظر قیمت بسیار مقرون به صرفه است. از نظر موقعیت مکانی هم سعی کنید VPS ای را خریداری کنید که به بازدید کنندگان سایت نزدیک‌تر است. مثلاً برای سایت‌های ایرانی از VPS ایران استفاده کنید که به شدت توصیه می‌شود. دیگر جوانب را هم که باید در نظر بگیرید، در مقالهٔ سرور مجازی برای وردپرس از وبنولوگ گفته شده.

اما می‌رویم به سراغ آماده سازی سرور مجازی برای نصب وردپرس، که موضوع بسیار مهمی است و خیلی از دوستان هم اطلاعات کافی‌ای راجع به این موضوع ندارند. سرور مجازی به خودی خود فاقد هر گونه پیش‌نیازی است که وردپرس به آن نیاز دارد! اگر خواسته باشیم از یک فرد متخصص برای نصب این پیش‌نیازها استفاده کنیم، تقریباً می‌توان خیال خودمان را از هر بابتی راحت کنیم. اما این رویه ممکن است برای ما هزینه‌بردار باشد. حالا فرض می‌کنیم که همهٔ کارها را خودمان خواسته باشیم انجام دهیم. در این حالت دو تا راه‌کار پیش روی ماست:

  1. نصب و پیکربندی‌های سرویس‌های مورد نیاز وردپرس روی VPS
  2. نصب یک کنترل پنل که تمامی کارها را خودش به صورت خودکار انجام دهد.

در مورد راه‌کار اول، باید بدانید که حتماً نیاز است تا دانش مدیریت لینوکس را داشته باشید. اینکه سرویس‌هایی را مثل وبسرور و MySQL و سرویس ایمیل را به درستی نصب و پیکربندی کنید، کاری نیست که بدون دانش قبلی بتوان انجام داد. ما در وبنولوژی یک دورهٔ آموزشی تقریباً کامل از مدیریت سرور لینوکس منتشر کردیم که با مطالعهٔ درس‌های این دوره تا حد زیادی راجع به کار با سرور لینوکس از طریق خط فرمان آشنا خواهید شد.

اما روش دوم که به نوعی روشی راحت‌تر و مرسوم‌تر است، استفاده از یک کنترل پنل روی سرور مجازی است. زمانی که شما یک هاست اشتراکی خریداری می‌کنید، در اصل در حال کار روی هاست توسط یک نرم افزار به نام کنترل پنل هستید. این کنترل پنل از قبل توسط مدیر سرور روی سرور لینوکس نصب شده است. حالا شما در اینجا یک VPS خریداری کردید که دسترسی ریشه به آن دارید. شما باید خودتان کنترل پنلی مثل سی پنل یا دایرکت ادمین را نصب کنید، سپس وردپرس را روی یکی از حساب‌های آن نصب نمایید. این کار هم ساده‌تر است. هم اینکه شما را تا حد زیادی از درگیر شدن با مسائل فنی باز می‌دارد.

استفاده از روش کنترل پنل درست است که ساده است. اما رایگان نیست. یعنی شما باید به صورت ماهیانه لایسنس استفاده از کنترل پنل را خریداری کنید، تا بتوانید از آن کنترل پنل روی سرور خود استفاده کنید. به این دلیل که این نرم افزارها عمدتاً رایگان نیستند. هر چند که کنترل پنل‌هایی هستند که به صورت رایگان عرضه می‌شوند، اما امکانات موارد مشابه پولی آنها را ندارند. ولی شاید بتوان به عنوان یک راه‌کار نسبتاً مناسب برای تک سایت وردپرس مورد استفاده قرار گیرند. البته به شرطی که باز هم دانش کار کردن با لینوکس‌تان تا حدی خوب باشد.

پس با این توضیحات، ممکن است شما هم مثل دیگر مدیران سایت‌های وردپرسی پر بازدید، گزینهٔ VPS با کنترل پنل را انتخاب کرده باشید. برای خریداری هم VPS و هم لایسنس‌های نرم افزارهای سرور مجازی با قیمت مناسب، می‌توانید به سایت وبنولوگ برای خرید سرور مجازی سری بزنید و خیال‌تان از بابت کیفیت تا حد زیادی راحت باشد. البته مولفهٔ قیمت مناسب هم بسیار مهم است.

دیدگاه تان را ارسال کنید.

لطفاً از درج نظرات خارج از موضوع این صفحه خودداری کنید!