هاست لینوکس پرسرعت سی پنل

آموزش نصب WHMCS + ویدیو

نوبت به آموزش نصب WHMCS می‌رسد! نصب کردن این اسکریپت باید روی یک فضای میزبانی یا هاست انجام شود. پس، از قبل باید این فضا را تهیه کرده باشید. حتماً هم دقت کنید که هاست شما از نوع لینوکس باشد که PHP و MySQL روی آن وجود داشته باشد. چون اسکریپت با این دو پیش نیاز کار می‌کند. به این دلیل که WHMCS با PHP نوشته شده و همچنین اطلاعات سایت درون پایگاه داده MySQL ذخیره می‌گردد.

از طرف دیگر سند فشردهٔ WHMCS را هم باید از قبل تهیه کرده باشید. حالا خیلی‌ها از نسخهٔ نال شده آن استفاده می‌کنند که اگر روی اینترنت جستجو کنید، حتماً یک نسخه از آن را پیدا خواهید کرد. برخی‌های دیگر هم از نسخهٔ اصلی استفاده می‌کنند. که آن را باید از سایت اصلی WHMCS دریافت نمایید. به هر حال شما یک سند zip خواهید داشت که باید یا از طریق File Manager و یا از FTP آن را روی فضای میزبانی خود بارگذاری کنید. سپس آن را باید از حالت فشرده خارج کنید.

قرار دادن اسناد WHMCS روی هاست باید در جایی صورت گیرد که شما می‌خواهید سایت شما از آنجا باز شود. مثلا اگر درون پوشهٔ public_html بریزید، سایت مستقیم درون ریشهٔ دامنه، یعنی example.com باز خواهد شد. اما خیلی از وبمسترها ترجیح می‌دهند که WHMCS را یا روی یک زیر دامنه (client.example.com) یا درون یک پوشه از ریشهٔ هاست (example.com/client) نصب کنند. برای مورد اول، باید از طریق کنترل پنل یک زیر دامنه تعریف کنید. اما برای مورد دوم، به سادگی از داخل File Manager یک پوشه مثلا با نام client یا هر نام دیگری ساخته و اسناد whmcs را در آنجا از حالت فشرده خارج نمایید.

بعد از انتقال و جاگذاری اسناد و پوشه‌های WHMCS حالا می‌بایستی یک پایگاه داده هم بسازید. پس از طریق کنترل پنل (مثلا سی پنل)، وارد بخش MySQL Databases شده و یک پایگاه داده، به همراه کاربر آن را بسازید. نام پایگاه داده، نام کاربر پایگاه داده، و رمز کاربر پایگاه داده را در جایی موقتاً یادداشت نمایید.

در مرحلهٔ سوم، که به نوعی مرحلهٔ آخر به حساب می‌آید، باید با مرورگر وارد صفحهٔ اصلی سایت شوید که نصاب WHMCS برای شما باز می‌شود. در اولین صفحه، پیام خوش‌آمدگویی درج شده. روی پیوند موجود در آن صفحه کلیک می‌کنید و به مرحلهٔ بعدی هدایت خواهید شد. در مرحلهٔ بعدی، مجموعه‌ای از بررسی‌ها برای موجود بودن امکانات لازم روی هاست انجام می‌گیرد. در مرحلهٔ بعدی آن، باید اطلاعات اتصال به پایگاه داده، که موقتاً در جایی ذخیره کردید را وارد کنید. بعد از آن اطلاعات شخصی از قبیل نام کاربری و رمز عبور مدیر را باید وارد کنید و بعد از مدت زمانی کار نصب WHMCS به اتمام می‌رسد.

نصب WHMCS کار سختی نیست و تقریباً به مانند هر CMS دیگری می‌توانید آن را نصب کنید. اما ممکن است در حین انجام نصب WHMCS با خطاهایی مواجه شوید که عمدتاً این خطاها ناشی از خطای انسانی است. مثلا اگر رمز عبور پایگاه داده را اشتباه وارد کنید، حتماً با خطا مواجه خواهید شد و از ادامهٔ مراحل نصب ممانعت به عمل می‌آید.

این از توضیحات نظری که خدمت شما راجع به نصب WHMCS داده شد. اما اگر فیلم آموزشی‌ای که در ادامه آمده است را هم ببینید، دیگر هیچ ابهامی در زمینهٔ نصب WHMCS نخواهید داشت.

دیدگاه تان را ارسال کنید.

لطفاً از درج نظرات خارج از موضوع این صفحه خودداری کنید!