هاست لینوکس پرسرعت سی پنل

معرفی قسمت های مختلف WHMCS + ویدیو

اگر خواسته باشیم با یک سامانه به طور بهینه کار کنیم، در اولین قدم باید بدانیم که آن سامانه از چه قسمت‌هایی تشکیل شده و ارتباط بین این قسمت‌ها با هم به چه صورتی است. WHMCS به طور کلی از ۴ الی ۵ قسمت کلی و مهم تشکیل شده که در فیلم آموزشی این قسمت تشریح شدند. این قسمت‌ها بدین صورت هستند.

بخش مشتریان WHMCS

هر مشتری که در سایت سفارشی را ثبت می‌کند، باید یک حساب کاربری هم داشته باشد، یعنی در سایت ثبت نام کند. برای مدیر سایت این حساب‌ها از بخش Client قابل کنترل هستند. هر مشتری می‌تواند مشخصات خودش را داشته باشد. همچنین هر مشتری سرویس‌ها و محصولات خود را دارد که از بخش Client این محصولات قابل دسترس هستند.

بخش محصولات WHMCS

هر سفارشی که از طرف هر مشتری ثبت می‌شود و پرداخت صورت حساب آن با موفقیت انجام می‌شود، یک محصول فعال در سایت برای همان سفارش به وجود می‌آید. این قسمت از WHMCS یکی از بخش‌های پرکاربرد و مهم است که ممکن است روزانه زمان زیادی از کارمندان را مشغول به خود کند. محصولات در وضعیت‌های مختلفی قرار دارند. فعال، معلق و لغو شده از جمله مهم‌ترین این وضعیت‌ها هستند.

بخش سفارش ‌های WHMCS

در این بخش، هر مشتری می‌تواند یک یا چندین سفارش ثبت کند که هر سفارش با یک شناسه از یکدیگر متمایز می شود. سفارش‌ها به طور متناظر با یک یا چند محصول و سپس با یک مشتری ارتباط دارند. هر سفارش در وضعیت‌های مختلفی می‌تواند قرار گیرد که آخرین وضعیت یک سفارش، فعال است. یعنی مبلغ آن توسط مشتری پرداخت شده و محصول هم با موفقیت به مشتری تحویل داده شده است.

بخش صورت حساب های WHMCS

هر سفارشی که از طرف مشتری ثبت می‌شود، یک صورت حسابی هم برای آن ساخته می‌شود. درون هر صورت حساب می‌تواند چندین محصول وجود داشته باشد، که مشتری با پرداخت آن صورت حساب، تمامی محصولات درون آن را دریافت می‌کند. صورت حساب‌ها ارتباط تنگاتنگی با تراکنش‌های بانکی دارند که حتماً باید درگاه بانکی مناسب روی سایت نصب شده باشد. تا مشتری بتواند مبلغ صورت حساب‌هاب خود را به صورت آنلاین پرداخت نماید.

بخش تراکنش های WHMCS

منظور از تراکنش، واریز یک مبلغ به حساب بانکی مدیر سایت است. که این تراکنش توسط افزونهٔ درگاه پرداخت انجام می‌گیرد و هر تراکنش هم ارتباطی مستقیم با یک صورت حساب دارد. صورت حسابی که با موفقیت تراکنشش با موفقیت انجام می‌شود، تبدیل به صورت حساب پرداخت شده می‌شود. پس باید دانست که صورت حساب‌ها هم در وضعیت‌های مختلف می‌توانند واقع شوند؛ پرداخت نشده، پرداخت شده، لغو شده و مسترد شده.

با این توضیحات الان باید آماده شده باشید تا با کلیک روی فیلم زیر، آن را اجرا کرده و شروع به تماشا کنید.

دیدگاه تان را ارسال کنید.

لطفاً از درج نظرات خارج از موضوع این صفحه خودداری کنید!